Yleiset palveluehdot

Päivitetty 04.01.2023

Yleiset palveluehdot

Palvelun toimittaa Lapuan Hinauspalvelu Oy (y-tunnus 2591207-3). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Lapuan Hinauspalvelu:n ja sen asiakkaiden välisissä tilauksissa. Lapuan Hinauspalvelu Oy:llä on oikeus päivittää ehtoja ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilausehtoja, jotka asiakas hyväksyy tehdessään tilausta.

Ylivoimaisen esteen kuten lakon, luonnonkatastrofin, äärimmäisten sää- tai tieolosuhteiden, sodan, terrorismin, kapinan ja levottomuuksien sattuessa Lapuan Hinauspalvelu ei ole vastuussa palveluiden toimittamisesta. Lapuan Hinauspalvelu:lta ei täten voi vaatia korvausta palveluiden toimittamatta jättämisestä muissakaan sellaisissa poikkeuksellisissa olosuhteissa, joihin Lapuan Hinauspalvelu ei voi vaikuttaa.

Asiakas ja tietosuoja

Toimitamme palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Asiakkaan on annettava tilauksessa täydelliset yhteystiedot sekä ajoneuvon tiedot, jotka sisältävät vähintään etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, ajoneuvon rekisteritunnuksen ja tapahtuman taustatiedot, joiden avulla voidaan lähettää paikalle oikeanlaista apua.

Asiakkaiden tiedot talletetaan Lapuan Hinauspalvelu Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään tilauksen hallintaan ja ylläpitoon. Lapuan Hinauspalvelu Oy:llä on oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on saatavilla osoitteessa https://www.lapuanhinauspalvelu.fi/tietosuojaseloste-ja-evastekaytannot/. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja käsittely. Itseä koskevat tiedot voi tarkistaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen anssi@lapuanhinauspalvelu.fi.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Palvelu tilataan puhelimitse soittamalla 0400 661 032. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Peruuttaminen

Lähtökohtaisesti palvelulla ei ole peruutusoikeutta, koska kyse on kiireellisestä työstä paikassa, johon yritys saapuu kuluttajan pyynnöstä joko välittömästi tai sovittuna ajankohtana. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus peruuttaa tilaus välittömästi sen tekemisen jälkeen, jos tilausta ei ole vielä ehditty välittämään eteenpäin hinaus- tai tiepalveluyksikölle. Tällöin tilauksesta peritään hinnaston mukainen perusmaksu (37,20€). Peruutus on tehtävä puhelimitse numeroon 0400 661 032.

Palvelun toimittaminen

Palvelu toimitetaan mahdollisimman pian. Varaamme oikeuden priorisoida avun tarvetta sille, jolla on suurin kiire. Asiakkaan on jätettävä avaimet saataville auton lähistölle tai oltava itse paikalla 15 minuutin varoitusajalla.

Maksaminen ja laskuttaminen

Haemme korvausta valitsemaltasi taholta, mikäli se on ehtojen ja turvan voimassaolon puolesta mahdollista. Korvauksen hakemista varten pyydämme sinulta toimeksiannon yhteydessä valtakirjan, jotta voimme asioida puolestasi. Tilaajana olet kuitenkin vastuussa kustannuksista, kunnes toinen taho on suorittanut maksun. Jos maksat maksukortilla tai käteisellä niin tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilaajan tai jonkun muun on oltava paikan päällä maksamassa tai päästävä paikalle 15 minuutin varoitusajalla.

Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Voit toimittaa vapaamuotoisen reklamaation sähköpostilla osoitteeseen anssi@lapuanhinauspalvelu.fi.

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin. Lapuan Hinauspalvelu Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Lapuan Hinauspalvelu Oy
Koulurannantie 11
62100 Lapua

050 364 9502
anssi@lapuanhinauspalvelu.fi